Baderom og våtrom

Vi dokumenterer alt, som igjen skal gi trygghet for deg og øke verdien ved salg.

Skal du pusse opp badet er det viktig at rørleggeren setter seg godt inn i prosjektet og dine ønsker.

Det kan være lett å tenke hvordan man vil ha et bad, men vanskelig å få det ut med ord. Vi kan trendene og med et godt samarbeid med kunden, lager vi akkurat det badet du ønsker. Som sertifisert våtromsbedrift skal du være 100% trygg på at badet ditt holder norsk standard. For å få et våtromssertifikat kreves det at rørleggeren består et kurs fra byggfagenes opplæringskontor etter hele seks år i praksis.

Det er lett å ty til billige løsninger når man skal pusse opp badet, fordi det er en stor investering å bygge nytt bad. Skal du ha drømmebadet, med dokumentasjon, er det best å bruke fagfolk. Dette vil også øke boligens verdi, fordi ny kjøper vet det ikke er gjort snarveier. Vi alle har hørt skrekkhistorier der det er store lekkasjer, sopp og råte på badet, det skal være den minste bekymring med Rørentreprenøren AS. Her anbefaler vi at du får montert en lekkasjestopper. Lekkasjestoppere registrerer lekkasje, stanser vanntilførselen og begrenser dermed følgeskadene etter lekkasjer fra løse vanninstallasjoner. Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper.

Vi dokumenterer alt, som igjen skal gi trygghet for deg og øke verdien ved salg.

Rørlegger tips for bad og våtrom

Teknisk rom

Teknisk rom med installasjoner er «hjertet» i et ventilasjonsanlegg, vann og varmesentral. Tidlig planlegging av tekniske rom gir den fordelen at man kan velge overordnede løsninger for både inneklima, vann, varme og energiforbruk i bygget samtidig. Blir det tekniske rommet for lite, fører det som oftest til kronglete kanalføringer og støy.

Har du noen gang dusjet, så blir vannet iskaldt etter 10 minutter?
 Dette kan vi hjelpe deg med! Det er dette et teknisk rom er enkelt forklart. 
Det tekniske rommet er der du ofte ser varmtvannsberederen. Dette rommet skal sørge for at du alltid har riktig trykk i vannet, god temperatur og skal resultere i lavere kostnader over tid.

Vi tar gratis befaring på ditt bad

Under befaringen setter vi oss inn i deres behov og hva dere bør tenke på: